Träningsutmaning – hur ska detta gå!?

Maria Högbergs tio veckors träningsutmaning i samarbete med STRONGER.


Nu har jag gjort det igen! Jag har nämligen satt upp en utmaning för mig själv utan vidare eftertanke som jag nu bara måste klara. Har man sagt det högt så finns det ingen återvändo. Det är precis så jag fungerar och driver mig själv och mitt jobb framåt. Jag sätter mål med lätthet och sedan får jag kämpa järnet för att nå dom.


Oj, vad ska du göra nu tänker ni? Ska du springa ett marathon, klättra upp för Kebnekaise eller djupdyka i Östersjön? Nä, vad som är en tuff utmaning för mig kan vara en barnlek för någon annan eller omöjligt för en tredje. Så i samband med att vi nu samarbete med STRONGER så ville jag utmana mig själv till att bli starkare. Så min tioveckors utmaning består utav:

  1. Göra 10 armhävningar på tå

  2. Springa 5 km under 28 minuter

  3. Kunna sätta i fingrarna i marken

Målen är nu satta och nu ska jag bara få till det!


Hur ser status ut idag?

Jag kan göra tre armhävningar, klarar nog av att springa fem kilometer på 30 minuter och har ca 10 cm kvar till marken.


Håll utkik här på bloggen för nästa vecka uppdaterar jag hur allt går. Det skulle vara så roligt om ni också vill sätta upp ett tio veckors mål som utmanar er.


Ha en härlig fredag!

Kram,

Maria
17 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Black Facebook Icon
  • Spotify
  • Black Instagram Icon

Har du tips på gäster till podden? Frågor om samarbeten eller något annat? 

 

Mejla oss på hej@glow.se