NYHET! GLOW SNACK och ny sponsor

Ni har väl inte missat vår nya podd ”GLOW SNACK” som släpps varje måndag? Det är en ny podd där vi bland annat pratar om poddavsnitten i GLOW PODCAST.


Maria Högberg och Klara Blomqvist kommer varje vecka ge er en uppdatering om vad som händer innan och efter intervjuerna, samt tankar kring personerna som är med i GLOW PODCAST.


Denna vecka fokuserar vi på förra veckans avsnitt med Charlotte Kalla samt träning i alla dess former. Vi är även stolta att få presentera vår nya sponsor STRONGER som kommer att vara med oss i 10 veckor framöver. De erbjuder unika, snygga och färgglada träningskläder för kvinnor. Vill ni också känna er bekväma i STRONGERS fantastiska träningskläder? Gå då in på deras hemsida stronger.se. Givetvis har vi en generös rabattkod att dela med oss av, ange koden "20GLOW" på deras hemsida som ger er 20% rabatt på ert köp.


För att transformera vår pepp att ha dem som sponsor kommer Maria utmana sig själv i en tio veckors träningsutmaning som ni kan följa i podden samt på hennes instagram @mariahogbergofficiell. Kanske blir du också inspirerad att utmana dig själv?


In och lyssna här!
21 views0 comments

Recent Posts

See All