Här är de nominerade till kvinnliga förebilder i Sverige 2021!

Updated: May 5

Varje år genomför vi en stor undersökning om vilka som ses som kvinnliga förebilder i Sverige. Nu kan vi äntligen släppa vilka alla dessa 51 fantastiska personer är! Se alla framröstade här!

Till undersökningen som genomfördes under hösten 2020 fick vi in över 10 000 svar. Vi blir så otroligt glada av allt det engagemang som vi ser att GLOW bidrar till.


Nu har vi ett resultat för undersökningen kring kvinnliga förebilder i Sverige 2021 och jag vill ge ett stort varmt tack till alla ni som engagerat er”, säger Maria Högberg.

Genom GLOW vill vi lyfta dessa personer, uppmärksamma och ge kraft så att de ska fortsätta orka gå före, inspirera, men även göra misstag som andra slipper göra.


Lyssna till förebilderna i GLOW PODCAST!

Under hösten har Maria intervjuat flera av dessa personer till GLOW PODCAST. Under våren kommer du bland annat att få lyssna till intervjuer med Charlotte Kalla, Maja Nilsson Lindelöf, Sarah Sjöström och Linnea Claesson.


Utöver de personer som blivit nominerade till GLOW 2021 så kommer vi att fortsätta att intervjua andra kvinnliga förebilder som vi tycker att fler ska få upp ögonen för. Detta kan vara allt från forskare, läkare, entreprenörer, lärare eller omsorgspersonal. Har du ett tips på en kvinnlig förebild som du tycker ska vara med i podden? Mejla oss på hej@glow.se21 views0 comments

Recent Posts

See All