glowdagarna omslag_2.jpg

GLOW DAGARNA - Sveriges största inspirationsdagar med kvinnliga förebilder i fokus.

GLOW Dagarna är ett nytt initiativ där vi vill samla hela landets kvinnor för två upplyftande och roliga dagar. Mässan kommer att vara fylld av inspirerande kvinnor och utställare där vi trots pandemi kan mötas, virtuellt!

Under två heldagar har du som utställare möjlighet att visa upp era produkter, tjänster eller varumärke för kvinnor som samlas från hela landet, digitalt! 

Den virtuella mässan är fylld av kvinnor och besökare som är där för att lyssna på inspirerande föreläsningar, besöka montrar, träffa utställare och företag, ta del av erbjudanden och mycket mer. 

 

Ni kan se besökarna direkt i er monter, chatta med dem samt ha videosamtal. Ni har även chansen att visa upp era erbjudanden, ge besökarna en digital goodiebag och visa upp ert varumärke från dess bästa sida. 

NY omslagsbild alla förebilder 2021_min
mässhallar2.jpg

Hur går det till?

Ni som utställare får en virtuell monterplats via vår digitala plattform. Där kan vi välja vilken typ av erbjudanden ni vill visa upp för besökarna och ni har personal på plats som är redo att chatta och nätverka. Besökarna loggar in som gäst på plattformen och kan klicka sig runt i de olika monterplatserna för att upptäcka ert varumärke och era erbjudanden. Ni får möjlighet att chatta, videochatta, hålla i föreläsningar och mycket mer.

Bokning och frågor

För att boka er monter eller om ni har några frågor är ni varmt välkomna

att kontakta vice VD, Klara Blomqvist

klara.blomqvist@framtidsverket.com

070 275 59 66