27 MAJ 17:00-20:30

OSCARSTEATERN

Ur nyfikenhet, engagemang och en stark drivkraft av att lyfta kvinnliga förebilder i Sverige har vi skapat en ny arena som fått namnet GLOW!

Vilka kvinnor i Sverige ser vi upp till, lyssnar till och inspireras utav? Vi har frågat och vi har fått ett svar.

Den 1 januari 2020 publicerade vi GLOW 51 – Kvinnliga Förebilder i Sverige! 

Den 27 maj anordnas GLOW EVENT som är ett inspirationsevent på Oscarsteatern i Stockholm med tema kvinnliga förebilder! Eventet riktar sig till alla mellan som vill kicka igång sommaren med en riktigt inspirerande kväll. Ni kommer att få lyssna till föreläsningar av bland annat psykologen och lyckoforskaren Katarina Blom, juristen Dona Hariri, föreläsaren Linnea Claesson och lyssna till en paneldiskussion med bland annat succépodden Alla Våra Ligg. Under kvällen blir det dessutom musikunderhållning av fantastiska Molly Hammar. Fullständigt program och fler av kvällens gäster presenteras närmare!

Detta kommer vara ett roligt och lärorikt event att gå på med kollegor, vänner, förening,

idrottslag, familj – ja helt enkelt alla som du vill ha en fantastisk kväll med!

Under kvällen har vi tillsammans med våra sponsorer många roliga tävlingar där ni kan vinna fina priser!
Hoppas att ni vill vara med oss på detta energifyllda inspirationsevent!

NÅGRA AV KVÄLLENS TALARE OCH ARTISTER

MOLLY HAMMAR 

Under 2018 släppte Molly Hammar EP:s ”SEX”- en samling låtar där egenkärlek står i fokus. Därefter har Molly bevisat att hon är en av våra starkaste soul-röster och hyllats både på hemmaplan i Sverige och ute i Europa. Hon har bland annat uppträtt på bästa sändningstid i Brittisk TV samt sjungit svenska och amerikanska nationalsången i samband med NHL på Globen i november 2019 och lovorden regnade över henne. Senaste singeln ”Shortcuts (I Can’t Wait)” är en personlig powerballad där Molly ännu en gång fångar känslorna i sång och text. 

KATARINA BLOM

Katarina är psykolog, prisbelönt föreläsare, författare och kan även titulera sig som Sveriges första lyckopsykolog. Katarina brinner för att avliva myter och rykten om vad som gör oss lyckliga, och visar istället på ett underhållande och interaktivt sätt vad vetenskap och forskning har att lära oss om mänskligt välbefinnande. Hon har medverkat i otaliga artiklar och i flera morgonsoffor i egenskap av expert på psykologi och lycka, där hon berättat om hur hjärnan fungerar i jakten på det lyckliga livet.

DONA HARIRI

Dona Hariri är jurist och en framstående moderator, debattledare och föreläsare. I fem år har Dona gett gratis juridisk rådgivning i Husby i Stockholm. Hon har även tillgängliggjort juridik för unga genom sitt prisbelönade tv-program Justitia på SVT som är det första programmet i svensk tv där man förenklar juridik för en yngre målgrupp. Hösten 2015 grundade hon Jurister på Stockholms central som samlade hundratals jurister i syfte att bemanna centralstationen med juridisk rådgivning för alla flyktingar som anlända. Hennes engagemang har uppmärksammats med utmärkelser som bland annat Årets Jurist och Mångfaldsbragden. Nu är hon också aktuell med boken ”Fatta lagen!: Från hatbrott till snatteri och svartjobb”.

LINNEA CLAESSON 

Linnéa Claeson är handbollsproffset och föreläsaren som blev rikskändis när hon grundade det populära och mycket uppmärksammade Instagramkontot Assholesonline där hon medvetandegör sexuella trakasserier, näthat och bemöter kränkningar med en stor portion humor. Linnéa har tilldelats utmärkelser som Voice of the Year, Framtidens Mäktigaste och FN-förbundets pris för mänskliga rättigheter.

I hennes inspirerande föreläsning "Dödshot och glitter" pratar Linnéa, både högt och lågt om ämnen som civilkurage, att stå upp mot alla former av trakasserier, jämställdhet och sexuella övergrepp. Med humor och tankeväckande insikt berättar Linnéa om hur vi ska våga stå upp för det vi tror på och att hjälpa någon som behöver dig. 

KARRIÄRPANELEN

Besvarar era frågor om karriär! Mejla in din fråga till hej@glow.se

IDA TEXELL

Kommundirektör Upplands-Bro, grundare av nätverket Magma för kvinnliga ledare, tidigare Förbundsdirektör/Räddningschef Brandkåren Attunda

NETLIGHT

Netlight är en Sveriges främsta IT-konsultbyråer och är ledande inom digitaliseringsfrågor.

RELATIONSPANELEN

Besvarar era frågor om relationer! Mejla in din fråga till hej@glow.se

JENNY SJÖSTRÖM SVEBECK

Psykoterapeut, handledare och lärare/föreläsare inom psykoterapi, 

socialt arbete samt arbete med människors sexuella- och psykiska hälsa. 

ALLA VÅR LIGG

Amanda Colldén och Anna Dahlbäck ligger bakom en av Sveriges mest populära podcasts Alla Våra Ligg där de pratar om sexualitet och att äga sina val.

KONTAKT

Lyssna på GLOW PODCAST!

I GLOW PODCAST intervjuer vi kvinnliga förebilder i Sverige. Finns där poddar finns!

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Frågor?

Skicka ett meddelande via formuläret eller mejla hej@glow.se

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av mer information